wofj

Discussion of playback questions / problems. Any recording where people have playback problems should appear here.

Moderator: Chad

Post Reply
User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

wofj

Post by Phil Lamat » Mon Apr 24, 2006 12:13 pm


User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Tue Apr 25, 2006 12:38 am

same here, strange it goes out of sync so far into the game.
-skito

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Post by Phil Lamat » Tue Apr 25, 2006 9:04 am

Nvram ! playbacks with nvram on, the problem is that syo probably didn't know about the 105 bug (nvram not disabled).

Same problem for recent LeonKing's input
http://marp.retrogames.com/inp/f/7/7/le ... olf105.zip

We should post on the news page so that all players using 105 should create a "nvram" file (for example a txt file, but removing the extension) to prevent nvram creations with 105, waiting for the fix.

User avatar
mahlemiut
Editor
Posts: 4149
Joined: Mon Feb 04, 2002 10:05 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by mahlemiut » Tue Apr 25, 2006 9:32 am

-nvram_directory NUL works just as well, or a batch file to remove the NVRAM file.

I did, at least, disable the feature added to MAME Plus a few versions back to use the INP folder when recording/playing inps.
- Barry Rodewald
MARP Assistant Web Maintainer
Image

User avatar
mmxx
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 127
Joined: Mon Mar 13, 2006 1:55 am

Post by mmxx » Thu Apr 27, 2006 9:27 am

I told LeonKing now.
Same some CAVE games also can't replay it by wolfmame0.105:(
I'm a chinese boy.I just like "NO MISS ALL",but not always the scores

zlk
MARPaltunnel Wrists
MARPaltunnel Wrists
Posts: 490
Joined: Sat Dec 07, 2002 11:41 pm

Post by zlk » Thu Apr 27, 2006 10:46 am

If a cave game doesn't work in wolf105, try wolf99. I know guwange works properly in that version.

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Post by Phil Lamat » Thu Apr 27, 2006 7:05 pm


User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Fri Apr 28, 2006 1:08 am

i concur. try another mame or make sure nvram is removed.
-skito

Post Reply