rongrong

Discussion of playback questions / problems. Any recording where people have playback problems should appear here.

Moderator: Chad

Post Reply
User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

rongrong

Post by Chad » Sat Aug 25, 2007 6:42 pm

-skito

User avatar
asn007
Button Slapper
Button Slapper
Posts: 11
Joined: Tue Oct 29, 2002 10:11 am
Location: Bialystok, Poland
Contact:

Post by asn007 » Mon Aug 27, 2007 3:11 am

I recorded it with standard settings plus joystick and mouse on. I don't have any idea why ithis recordings don't playback. ;( It's playback correctly on my PC.

You can try second rong rong recording http://marp.retrogames.com/inp/d/6/4/as ... olf117.zip
You believe but what you see
You receive but what you give

site admin @ http://www.nightwish.csk.pl

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Wed Aug 29, 2007 11:33 am

hmm, still can't play that one back either, same result. Using default nvram doesn't make a difference, unless you have a non default nvram/rongrong.nv file?

http://marp.retrogames.com/r/rongrong-rr
Attachments
0000.png
0000.png (11.23 KiB) Viewed 6511 times
-skito

welby1
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 161
Joined: Mon May 03, 2004 3:49 am

Post by welby1 » Wed Aug 29, 2007 11:30 pm

I don't think RR uses nvram; at least it doesn't generate one for me.

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Wed Aug 29, 2007 11:48 pm

youre right, just a guess. so does it playback for you welby?
-skito

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Post by Phil Lamat » Thu Aug 30, 2007 7:29 am

Both playback perfectly for me, with no particular settings. Maybe something related to m63 bug ?
Chad, try to playback my own input to see if it playbacks or not
Attachments
0002.png
0002.png (17.22 KiB) Viewed 6484 times
0000.png
0000.png (17.19 KiB) Viewed 6484 times

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Thu Aug 30, 2007 1:11 pm

I CAN playback your (phil's) wolf 104 recording and germans wolf114 recording but i can NOT playback welby's 78 recording

http://marp.retrogames.com/inp/4/5/2/md ... wolf78.zip

but i CAN playback this welby recording

http://marp.retrogames.com/inp/9/5/e/md ... lf96u1.zip

strange. With full throttle phil's recording got me 30k but with no throttle it played back to 126200. But for the recordings i can't playback, even with no throttle they do not make one piece move...
-skito

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Post by Phil Lamat » Thu Aug 30, 2007 2:34 pm

Last changes :
0.114u1: Changed OKI6295 clock speed to 1022720 Hz.
0.106u6: Added pld ($0 - gal16v8b.1e).
0.96: Pierpaolo Prazzoli added Rong Rong (Europe). Renamed (rongrong) to (rongrngg).


Maybe some have effects ?

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Sun Dec 02, 2007 4:39 am

-skito

User avatar
Blost
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 123
Joined: Mon Mar 04, 2002 4:37 pm
Location: France

Post by Blost » Sun Dec 02, 2007 7:16 am

Chad wrote:can't playback either of phil's latest recordings, maybe mame63 bug.

http://marp.retrogames.com/inp/4/f/5/ph ... olf120.zip
http://marp.retrogames.com/inp/4/9/2/ph ... olf120.zip

both playback fine for me with sound and maximum FS.

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Post by Phil Lamat » Sun Dec 02, 2007 7:20 am

Playback is fine for me too.
Chad, later I will send you some test inputs (-nosound -noafs etc), it could be 63 bug, but I'm not 100% sure of that.

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Re: rongrong

Post by Phil Lamat » Sun Mar 15, 2020 7:33 am


User avatar
giro-X
MARPaltunnel Wrists
MARPaltunnel Wrists
Posts: 556
Joined: Sun Dec 12, 2010 10:00 am
Location: Italy
Contact:

Re: rongrong

Post by giro-X » Mon Mar 16, 2020 12:58 am

Phil Lamat wrote:
Sun Mar 15, 2020 7:33 am
Could someone check one of these to see if playback is fixed on this game 13 years later :
http://replay.marpirc.net/inp/a/7/8/phl ... olf200.zip
http://replay.marpirc.net/inp/a/1/5/phl ... olf200.zip
http://replay.marpirc.net/inp/6/d/b/phl ... olf200.zip
Playbacked successfully (even alternatine turbo with normal speed) and confirmed them all

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Re: rongrong

Post by Phil Lamat » Mon Mar 16, 2020 4:15 am

Thanks

Post Reply