ddsom - Manuel Nebot - 2,497,620

Discussion of playback questions / problems. Any recording where people have playback problems should appear here.

Moderator: Chad

Post Reply
kranser
MARP Knight
MARP Knight
Posts: 333
Joined: Wed Mar 13, 2002 11:23 am
Location: London, UK

ddsom - Manuel Nebot - 2,497,620

Post by kranser » Thu Jun 06, 2002 3:30 pm

I can't get this recording to playback using mame.exe either sound/nosound. 1 credit is shown, then a two minute pause, then game starts and plays to 51sp, 2700 xp.

Can anyone else get this to play back ok? If so which version of mame should I use.

Kranser.

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Thu Jun 06, 2002 3:55 pm

you might have to use mame32.exe instead since it's a win60 mame recording. I'll try to playback this one later tonight when i'm close to my beloved mame computer.

oh and remember to include the url (just right click, copy short cut (url), and past into message) next time. thanks!

http://marp.retrogames.com/inp/mna_ddso ... _win60.zip

(some of us can't use the links but i know at least some of us can, if the link doesn't work all you need to do is copy the link and paste it to a new IE window (NOT the window that this forum creates for you) and it should work.)
-skito

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Thu Jun 06, 2002 9:28 pm

This appears to be a clear case of NVRAM violation and from the looks of it it looks to be unplaybackable even with a default nv file. even with mame32 the same thing happens if you properly remove the nvram file (starts with fighter after waiting a while after credit has been pressed), a default nvram file will start with the magic user and do none the less better although end the game quicker.
-skito

User avatar
mahlemiut
Editor
Posts: 4122
Joined: Mon Feb 04, 2002 10:05 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by mahlemiut » Thu Jun 06, 2002 10:36 pm

Yes, definitely did not use default settings.
- Barry Rodewald
MARP Assistant Web Maintainer
Image

Post Reply