Loads Page

General discussion on MAME, MARP, or whatever else that doesn't belong in any of the other forums

Moderators: mahlemiut, seymour, QRS

lippsman
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 113
Joined: Sat Aug 30, 2003 8:29 pm
Location: Myrtle Beach, S.C.

Loads Page

Post by lippsman » Fri Jan 07, 2005 12:38 pm

What is going on with the loads page. I keep getting the error.

Your request required more memory than is available

File "/sites/retrogames.com/marp/main.py", line 384, in main
search.do_search(cmd_line)
File "/sites/retrogames.com/marp/search.py", line 941, in do_search
data = database.select_allscores(where_clauses, joins, sort, maxlines, ignore_string)
File "/sites/retrogames.com/marp/database.py", line 246, in select_allscores
ret = run_query(query, debug)
File "/sites/retrogames.com/marp/database.py", line 86, in run_query
cursor.execute(query)
File "/usr/lib/python2.3/site-packages/MySQLdb/cursors.py", line 95, in execute
return self._execute(query, args)
File "/usr/lib/python2.3/site-packages/MySQLdb/cursors.py", line 114, in _execute
self.errorhandler(self, exc, value)
File "/usr/lib/python2.3/site-packages/MySQLdb/connections.py", line 33, in defaulterrorhandler
raise errorclass, errorvalue

Thanks

User avatar
MrBunny
Button Masher
Button Masher
Posts: 42
Joined: Wed Mar 27, 2002 4:32 pm

Post by MrBunny » Fri Jan 07, 2005 1:26 pm

I get that too. The up page still works, at least.

lippsman
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 113
Joined: Sat Aug 30, 2003 8:29 pm
Location: Myrtle Beach, S.C.

Post by lippsman » Fri Jan 07, 2005 1:28 pm

I wish it worked for me.

User avatar
diabolik
MARP Knight
MARP Knight
Posts: 287
Joined: Sat Mar 09, 2002 6:48 pm
Location: Finland

Post by diabolik » Fri Jan 07, 2005 4:36 pm

Loads page works for me most of the time, but what's up with the leaderboard?

User avatar
mahlemiut
Editor
Posts: 4133
Joined: Mon Feb 04, 2002 10:05 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by mahlemiut » Sat Jan 08, 2005 8:28 am

Code: Select all

Traceback (most recent call last):
  File "/home/marp/pos/pos2.py", line 8, in ?
    from head_and_feet import page_header, skip_content_type
ImportError: cannot import name skip_content_type
Zwaxy added this bit, just so you know :)
- Barry Rodewald
MARP Assistant Web Maintainer
Image

lippsman
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 113
Joined: Sat Aug 30, 2003 8:29 pm
Location: Myrtle Beach, S.C.

Post by lippsman » Sat Jan 08, 2005 12:07 pm

mahlemiut,

Any idea why the loads page is not working for me? Is this on the server side? Seems that other people are hit and miss on this. Also, the leader board just comes up as a blank page when I click on it.

Thanks

Louie

User avatar
mahlemiut
Editor
Posts: 4133
Joined: Mon Feb 04, 2002 10:05 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by mahlemiut » Sat Jan 08, 2005 3:34 pm

The Loads page always works for me. Memory errors tend to mostly occur when uploading large zips.

As for the leaderboard, I just explained why it doesn't work. I guess I could remove the offending part, and it might work, but with the Content-type at the top of the page again...
- Barry Rodewald
MARP Assistant Web Maintainer
Image

User avatar
diabolik
MARP Knight
MARP Knight
Posts: 287
Joined: Sat Mar 09, 2002 6:48 pm
Location: Finland

Post by diabolik » Mon Jan 10, 2005 1:14 pm

Loads page works fine with Mozilla Firefox, but not with IE (memory error).

User avatar
The TJT
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 2473
Joined: Wed Mar 06, 2002 10:56 am
Location: 20 Grand Palace

Post by The TJT » Mon Jan 10, 2005 1:50 pm

With Mozilla Firefox, "loads" does not work for me...if I click loads memory errors appear.
If I use bookmark I have previously, then it works, strange...
http://marp.retrogames.com/index.cgi?mo ... score=with

Maybe it's because of maxlines=50, at that bookmark...and clicking "loads" gets you more "hits" than 50.

lippsman
MARP Serf
MARP Serf
Posts: 113
Joined: Sat Aug 30, 2003 8:29 pm
Location: Myrtle Beach, S.C.

Post by lippsman » Tue Jan 11, 2005 1:35 am

TJT,

I used your bookmark and it works fine for me also. Just for the hell of it,I changed hits to 500 and it still worked for me. Sounds like someone needs to get under the hood of the site to check things out.

Thanks

User avatar
destructor
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1969
Joined: Fri Sep 20, 2002 9:38 am
Location: Poland

Post by destructor » Tue Jan 11, 2005 6:32 am

Hehe, for me:
on first PC with winXP loads page don't work
on second PC with win98 loads page work fine
bookmark from TJT work fine on my PC with winXP.

PS. I have problems with enter to TG. On computer with win98 I can enter to TG but to old TG page with old TG forum (I don't see new topics). I clear all temporary files. Old TG work fine :D but I want new TG. :roll: On PC with winXP I can't enter to old and new TG :roll:
I use babelfish translator for enter to TG.

User avatar
The TJT
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 2473
Joined: Wed Mar 06, 2002 10:56 am
Location: 20 Grand Palace

Post by The TJT » Tue Jan 11, 2005 7:46 am

destructor wrote: PS. I have problems with enter to TG.
Same for me. Had this problem previously. Could get at all sites in the net, except TG. That problem went away, when I changed to XP +simultaneously changed ISP
...now problem's back, both at XP and 98! I have Zone alarm and Mozilla Firefox...at 98 tried with Crazy Browser, even created permission for TG site...didn't help.
I use babelfish translator for enter to TG.
That's a cool idea :idea:
----------

Look at the pic, what the beep is stella1.koolsoft.com!

(Hosts-file contains only lines:
# localhost: Needs to stay like this to work
127.0.0.1 localhost
)
Attachments
stella.JPG
Ping pong, my machine is ding dong
stella.JPG (42.96 KiB) Viewed 3610 times

User avatar
mahlemiut
Editor
Posts: 4133
Joined: Mon Feb 04, 2002 10:05 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by mahlemiut » Tue Jan 11, 2005 8:11 am

Code: Select all

C:\wolfmame\w090>ping www.twingalaxies.com

Pinging stella1.koolsoft.com [216.185.170.107] with 32 bytes of data:

Reply from 216.185.160.154: Destination net unreachable.
Reply from 216.185.160.154: Destination net unreachable.
Reply from 216.185.160.154: Destination net unreachable.
Reply from 216.185.160.154: Destination net unreachable.

Ping statistics for 216.185.170.107:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms
Pages still load perfectly fine in Firefox, however.
- Barry Rodewald
MARP Assistant Web Maintainer
Image

User avatar
destructor
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1969
Joined: Fri Sep 20, 2002 9:38 am
Location: Poland

Post by destructor » Tue Jan 11, 2005 8:41 am

I have firefox and nothing.
I didn't have problems about 2-3 weeks ago. 2-3 weeks ago I can enter to TG, now I can't, don't know why. Wuzel can't enter to TG too. Maybe old TG page has something common with it.

User avatar
TRB_MetroidTeam
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1054
Joined: Fri Oct 22, 2004 4:50 am
Location: PR - Brazil

Post by TRB_MetroidTeam » Fri Jan 14, 2005 5:27 pm

I have problems accessing TG site more than 1 month ago, and not ok still today... Tryed all... cookies, privacity settings, firewall, etc, and nothing. Well... when possible I access TG at work... at least!

PS.: WinXP at home!
Valter "TRB" - The Real Battle
Metroid Team, from Brazil
Crazy Taxi and Crazy Taxi 2 world champions

Post Reply