Problem with spectar clone

General discussion on MAME, MARP, or whatever else that doesn't belong in any of the other forums

Moderators: mahlemiut, seymour, QRS

Post Reply
User avatar
Gaplus
Button Masher
Button Masher
Posts: 41
Joined: Tue Jan 14, 2003 7:30 am
Location: Italy

Problem with spectar clone

Post by Gaplus » Wed Oct 08, 2014 2:42 am

I tried to send an inp a clone of Spectar called phantom but is not recognized by the system. what's the problem? :(

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Re: Problem with spectar clone

Post by Chad » Wed Oct 08, 2014 1:12 pm

phantom looks like a good clone, and it is added to the closes of spectar list on marp, perhaps there's some misconfiguration cause it does say

Code: Select all

'phantom' isn't a MAME short game name

correct the bad stuff and resubmit
when you submit a phantom recording, PL?
-skito

User avatar
tar
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1209
Joined: Mon Aug 05, 2002 9:25 am
Location: ohio u.s.a.

Re: Problem with spectar clone

Post by tar » Wed Oct 08, 2014 2:30 pm

phantomas bootleg of spectar
rom name , phantoma

User avatar
Gaplus
Button Masher
Button Masher
Posts: 41
Joined: Tue Jan 14, 2003 7:30 am
Location: Italy

Re: Problem with spectar clone

Post by Gaplus » Wed Oct 08, 2014 4:44 pm

There are two different romset one called Phantoma and the other called phantom :)

User avatar
***PL***
Editor
Posts: 650
Joined: Mon Mar 11, 2002 9:37 pm

Re: Problem with spectar clone

Post by ***PL*** » Thu Oct 09, 2014 11:57 pm

phantom "Phantom (bootleg of Spectar)"

was missing for some reason so I added it!

User avatar
Gaplus
Button Masher
Button Masher
Posts: 41
Joined: Tue Jan 14, 2003 7:30 am
Location: Italy

Re: Problem with spectar clone

Post by Gaplus » Fri Oct 10, 2014 3:53 am

thank you very :)

Post Reply