sonicwi2

Discussion about MARP's regulation play

Moderator: BBH

User avatar
Phil Lamat
Regulation Coordinator
Posts: 2042
Joined: Wed Mar 06, 2002 9:19 am

Post by Phil Lamat » Thu Oct 16, 2003 2:28 pm

Baby Bonnie Hood wrote:Also, I think Midas' score should be confirmed; I finally watched the inp on Win98 with the posted settings and it played back perfectly
Done ; it also playbacks for me in dos with commands -soundcard 1 -ym3812opl

User avatar
Baby Bonnie Hood
Button Masher
Button Masher
Posts: 39
Joined: Sun Jun 22, 2003 6:28 am
Location: Makati, Philippines

Post by Baby Bonnie Hood » Fri Oct 17, 2003 12:10 am

Haze wrote:maybe they are? the japan version is "limited" anyway
Har har, very punny :P

I still can't get sonicwi2 running on v0.74u1. I probably should just use an older MAME, then... but which one? When was sonicwi2 changed?

User avatar
Baby Bonnie Hood
Button Masher
Button Masher
Posts: 39
Joined: Sun Jun 22, 2003 6:28 am
Location: Makati, Philippines

Post by Baby Bonnie Hood » Sat Oct 18, 2003 2:29 am

Never mind; I've finally figured it all out and remedied the problem. All that's left now is to put a one-credit first loop clear on INP; should be quite a challenge :wink:

Bummer, I wish I could've just edited my above post with all this. But editing isn't allowed here, it seems...

User avatar
destructor
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1970
Joined: Fri Sep 20, 2002 9:38 am
Location: Poland

Post by destructor » Sat Oct 18, 2003 8:27 am

Kale wrote:
Baby Bonnie Hood wrote:How can my computer not have an "audiow32.dll" file? 8O

Grr... I kinda doubt it but would the INP run fine under, say, AlphaMAME? Or must it be the exact version of MAME that made the INP?
Here:

http://marp.retrogames.com/exe/audiow32.zip

Uncompress it into your mame folder.
This link don't work on my computer. I don't know why. But I have link to Polish web with all dll's: http://www.mamehot.net/emu/dlls.zip

Buttermaker
MARP Seer
MARP Seer
Posts: 788
Joined: Sun May 19, 2002 9:06 am

Post by Buttermaker » Sat Oct 18, 2003 8:38 am

Because ZTNet doesn't allow off-network linking. Just put the URL in your browser and hit return.

Post Reply