Aero Fighters - wolf74u1

Discussion of playback questions / problems. Any recording where people have playback problems should appear here.

Moderator: Chad

Post Reply
User avatar
TRB_MetroidTeam
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1054
Joined: Fri Oct 22, 2004 4:50 am
Location: PR - Brazil

Aero Fighters - wolf74u1

Post by TRB_MetroidTeam » Mon Mar 27, 2006 1:37 am

http://marp.retrogames.com/index.cgi?mo ... t=^aerofgt

I tryed these old inps...
3rd = 656,200 (dsync at boss 2)
6th = 480,200 (dsync at 1st boss)

I tryed all I know...
NO SOUND
FSKP = 0
WINDOWED
RDTSC YES

Tryed other versions w74, w75...
Tryed to use an old romset to aerofgt...
Tryed to disconect from internet...

Nothing! I lost/forgot something? Any help?
PS.: Rodrigo Lopes have the same dsync in your PC.
Valter "TRB" - The Real Battle
Metroid Team, from Brazil
Crazy Taxi and Crazy Taxi 2 world champions

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Tue Mar 28, 2006 1:20 am

the 656k works with sound only and the 480k works with nosound only. must have http://wolfmame.marpirc.net/wolfmameplus-074u1.zip remove mame.ini too.
-skito

User avatar
TRB_MetroidTeam
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1054
Joined: Fri Oct 22, 2004 4:50 am
Location: PR - Brazil

Post by TRB_MetroidTeam » Tue Mar 28, 2006 10:21 pm

Chad wrote:remove mame.ini too.
Delete MAME.INI? This is the 1st time I heard about... but I tried to delete (temporary changename)...

MAME.INI - if deleted, I need at least re-config my rompaths - DSYNC!
MAME32UI.INI - Dsync!
DEFAULT.CFG - Dsync!
AEROFGT.CFG - Dsync!
STANDARD.CFG - Dsync!
MEMCARD.??? - Dsync!
AEROFGT.NV - Dsync!
No way!

I am sure I used the w74u1 version.
With no more other choices, I suspect is something related to the ROMset. Is it possible? Some changes in the ROMset between w74u1 and the ROMset used today? PS.: With the same ROMset I have in my folder, I am able to run AEROFGT in w74u1 and in w104... so no clue.
Valter "TRB" - The Real Battle
Metroid Team, from Brazil
Crazy Taxi and Crazy Taxi 2 world champions

User avatar
Chad
Tournament Coordinator
Posts: 4463
Joined: Tue Mar 05, 2002 3:15 pm
Location: calif

Post by Chad » Wed Mar 29, 2006 4:30 pm

it might be a "you in set a, me in set b" thing too... where you might have to find another computer configured with different hardware to play them back. aerofighters had some serious playback issues early in mame, surprised it worked for me now, or maybe was i thinking of another neogeo game. darn. you did delete hiscore.dat didn't you?
-skito

User avatar
TRB_MetroidTeam
MARPaholic
MARPaholic
Posts: 1054
Joined: Fri Oct 22, 2004 4:50 am
Location: PR - Brazil

Post by TRB_MetroidTeam » Wed Mar 29, 2006 11:46 pm

Chad wrote:you did delete hiscore.dat didn't you?
Yes. I just downloaded the emulator and the romset, "installed" in a new folder in C: and try... wrong again.

Well... when possible I will try to run it in other computer. At this momemet, can anyone here test if it playbacks correctly to you?
Valter "TRB" - The Real Battle
Metroid Team, from Brazil
Crazy Taxi and Crazy Taxi 2 world champions

User avatar
mahlemiut
Editor
Posts: 4133
Joined: Mon Feb 04, 2002 10:05 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by mahlemiut » Thu Mar 30, 2006 3:22 am

I'm not sure if that version automatically set the 68000 core or not. Might be worth trying -m68k_c_core or -nom68k_c_core
- Barry Rodewald
MARP Assistant Web Maintainer
Image

Post Reply